LIVE: The ladies are waiting… but where is Najib?

57
233

ipoh-cny-0091
The red carpet has been rolled out, the ladies are waiting… but where is Najib?

candleshrine

Opposite the Yok Choy School: A shrine mourning the “Death of Democracy”

vsivakumar

Perak State Assembly Speaker V Sivakumar reveals his latest move Photo by Amiruddin

Please help to support this blog if you can.

Read the commenting guidlelines for this blog.
Subscribe
Notify of
guest
57 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
stcin

the one on the kiri : ” no choice lah, forced to …..sigh !”

stcin

only presentable ones allowed to line up ….

Zkot

Tokz, you idiot and stupid, you are blind and deaf.
… YOU, IDOIT

abu lahab

what Pakatan Rakyaat si doing now is right only UMNO is having a wrong perception. Reelection for DUN Perak is the best solution. UMNO is afraight of losing more seat. They don’t have the guts. They are confident of losing more adun….

stcin

malu lah, ladies !

SABAHAN

HARAP MAAF MINTA LALUAN, SAYA BUKAN ORANG PERAK TETAPI TIDAK SALAH SAYA BERKATA ” WAHAI ORANG PERAK MARI KITA SAMA-SAMA BERDOA AGAR … BNUMNO AKAN HILANG DIBUMI PERAK DAN SETERUSNYA DI MALAYSIA”

orgmalaysia

min, yes pakatan started off the defaction ideas, but Mr Najib implemented it and even invited excos from PKR to join BN.

Min, BN took the blame? if i recall correctly, BN calling PKR a hypocrete, but then doing the very thing that they condemn showing BN has more hypocracy than PKR, you and i and the whole of malaysian put together. so its okay when BN do it, is it? and this is the government that you support. God save us.

CKM

BN talks of democracy. Ask them to view the dictionary before do any comments. Yalk so much like the empty vessel but do nothing. Mark my word najib will be the shortest and the last prime minister from UMNO….

Rakyatperak

YB Nizar you are the one only MB in Perak for us.

Friend,
Let we all put up our MB photo in our house to respect YB Nizar is our MB only!!

SK Thien

We should continues fight it until BN totally get loss from Perak.
BN go to hell, Perak people don’t want BN anymore!!

orgmalaysia

2nd attempt:
gengnya,
harap baca komen saya dengan betul2. maaf kalau ada sesiapa yang tersalah anggap. saya cuma bersikap sinis. jangan lah terlalu taksub dengan perkara ini sehingga tak dapat bezakan antara serius dan sinis. buang masa saya je nak lawan keras dgn org mcm TOKZ ni.

memang saya bukan orang perak, tapi saya dah anggap perak negeri saya, dan YB Nizar adalah MB saya.

namun begitu, saya tidak memuja beliau, kerana Allah swt shj yang layak dipuja. YB Nizar saya sanjung kerana beliau sentiasa bersifat tenang dan bijak menangani masalah.

apa salahnya kalau kita pun bersikap seperti beliau?

Joker

just save ur saliva on those STO-PED (read as 2 syllables – means stupid) shallow minded people, frog supporters, like TOKZ.

just ignore him..we are civilised.

KK

cool down, gengnya…Tokz tu memang sial tapi orgmalaysia tu hanya buat sindiran saja. BN…. memang intelek…dalam money politics lah

Hidup MB Nizar!!!

Joc_Penang

Anil what say you, PM should suspend DPM now, For once Pak Lah should show the whole world that he is the PM with power “bukan lembik” as what they were saying sometime back. If BN continue to be leading the Gomen until the 13th GE, I don’t mind seing any other person from UMNO than this fellow being PM of this beautiful country Malaysia. If BN want to see Race unity, call for re-election, We Pakatan Malay, Indian, Chinese & Others will vote you(BN) out once for all. Don’t use the Sultan & play Racial Politic with us, Malaysian… Read more »

min

too hypocrisy if u asked me about opposition. they are the first who mooted the jumps. have u remember, any empty promise of the great jump on 16 september 2008. everybody in opposition laud the move and for them its ok. now when the scenario change. BN took the blame. this is political hypocrisy. dont play people emotion, because it will ruin the country. if this is opposition true face, what happen if they rule the country?

johanssm / khun Pana

This footage will not see the daylight in tv3 , rtm and msm.
refer to >>>
http://www.malaysiakini.tv/video/16666.html

Rakyat ‘dedicated” a tombstone to the new Perak CM .Plus loud rounds of BOOs .
This CM dont know whats a choir to an orchestra. Apanama pancaragam? Reflects a low education background of this new guy.

orgmalaysia

gengnya & rakan2 lain.
tolong lah jangan melatah bila baca2 komen kat sini. tak ada faedahnya, malah menunjukkan kita ni tak berfikiran panjang, malah berfikiran pendek.
analisa setiap komen, dan lawan secara intelek.
saya simpati dengan rakan2 saya di perak, dan saya sama2 berjuang dengan memberi info yang jelas dari sini (saya di ipoh) kepada kaum keluarga dan rakan2 di luar perak.

harap maaf cara saya mungkin tak sekeras yang lain.

orgmalaysia

gengnya,
harap baca komen saya dengan betul2. maaf kalau ada sesiapa yang tersalah anggap. saya cuma bersikap sinis. jangan lah terlalu taksub dengan perkara ini sehingga tak dapat bezakan antara serius dan sinis. buang masa saya je nak lawan keras dgn org mcm TOKZ ni.

memang saya bukan orang perak, tapi saya dah anggap perak negeri saya, dan YB Nizar adalah MB saya.

namun begitu, saya tidak memuja beliau, kerana Allah swt shj yang layak dipuja. YB Nizar saya sanjung kerana beliau sentiasa bersifat tenang dan bijak menangani masalah.

apa salahnya kalau kita pun bersikap seperti beliau?

ed su

Looks like this stalemate will not be easy to resolve… It is better for PR to just let it go and let’s work at changing the Fed Govt in the next election.

Let’s regroup and build up the credibility of PR so that the rakyat can see their sincerity and work towards the complete overhaul of our Govt administrators. The most Najib will be PM for the short period from the time he takes over from Pak Lah until the next election.

Accept this as a lesson learnt and not make the same mistake when choosing our electorates.

tourman53

Najib a no-show in Ipoh
Andrew Ong | Feb 7, 09 3:57pm
‘It is learnt that Deputy Prime Minister Najib Abdul Razak will not be attending a Chinese New Year function tonight in Ipoh due to security reasons. ‘

He show be left in jail under ISA for security reasons…

anna brella

Sorry, I am a little confused so can someone please clarify.

What exactly is meant by the phrase “the fairer sex”?

Men? Women? Male/female of some other animal species? Or the performance score of the sexual act itself?

“Imagine Power To The People” John Lennon.

gengnya..

To Tokz & Orgmalaysia,

tak tahu malu ke bila korang tulis macam ni. korang bukan perakians jadi jangan nak tunjuk pandai pandai kat sini. Kita orang kang tengah ‘frust’ dengan perampasan kuasa di perak jadi orang luar please macam korang ni just shut up!

Perakians tetap akan memuja MB Perak iaitu Datuk Seri Mohd Nizar Jamaluddin!

Bennymat7

Nizar is the best MB Perak fair to all Races.
Above all Nizar is God fearing,articulate & corrupt free.
The majority of Voters in Perak want him & his Team to lead Perak and we all know how Dirty Umno can play to gain power-the use of threats,blackmail & use of public money(taxpayers money!).
Perak and Malaysia will come out stronger out of this stronger in support of Pakatan Rakyat Keadilan-Pas-Dap !
Hidup Reformasi.

Eric

@fahmi, you trust UM professors? Ever heard of “aku janji” and seen their academic rankings?

orgmalaysia

saya suka baca TOKZ punya komen. sangat intelek dan mendalam.
tak sangka dalam BN ramai yang bijak pandai macam TOKZ ni.
terima kasih TOKZ kerana menulis komen disini. tahulah kita orang BN ni cerdik2 belaka

salam